Ons bedrijf

U vindt ons dagelijks op verschillende markten in de regio.

Barbecue

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment barbecue specialiteiten. Kijk voor een overzicht van het assortiment bij barbecue. U kunt uw bestelling online plaatsen en afhalen op één van onze verkooppunten.

Jaap ter Weele

Jaap ter Weele is marktondernemer en staat met vlees en vleeswaren op de markt. Hoe is hij daar terechtgekomen? Jaap:“Ik kom uit een slagersfamilie, mijn vader was keurmeester van vee en vlees, mijn broer is slager. Ikzelf was echter beroepsmilitair. Nadat ik een ongeluk kreeg, werd ik afgekeurd. Toen heb ik besloten de markt op te gaan. Het open karakter heeft me altijd getrokken. Je hebt geen drempel en het is een sociale ontmoetingsplaats.

Binding met de regio

Ons bedrijf is gevestigd in Hattemerbroek. Lekker centraal gelegen, waardoor de reistijd beperkt is. Bevoorrading gebeurt snel en eenvoudig en het maakt ook nog dat ik binding met de regio heb. Op dit moment staan we op 10 markten: Heino, Wezep, Hattem, Raalte, Markelo, Twello, Vorden, IJsselmuiden, ’t Harde en Vaassen. Ik zit hier dus als een spin in het web.”

Toekomst

Wat brengt de toekomst? “De klant nog beter bedienen. Dat is de uitdaging”, vertelt Jaap. “Er valt nog veel te winnen en te bereiken in het eigen vakgebied. Verder wil ik mij meer richten op de klanten tussen 40 en 70 jaar. Daar moet je gemakkelijke, kant-en-klare producten voor maken. Bijvoorbeeld het ouderwetse stooflapje dat binnen een mum van tijd op tafel kan worden gezet.”  


Verkoopplaatsen

Maandag: Niet

Dinsdag: Niet

Woensdag: Hattem

Donderdag: Wezep

Vrijdag: IJsselmuiden

Zaterdag: 't Harde

Zondag: Gesloten

Over ons

Ter Weele Vlees en vleeswaren is een vers vlees- en vleeswarenbedrijf pur sang, met de hoogste kwaliteit als maatstaf.

U vindt ons dagelijks op verschillende weekmarkten in de regio.

Voor een overzicht van onze verkooptijden en bezorgmogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de pagina Verkoopplaatsen.

Contact

Ter Weele Vlees en vleeswaren
Voskuilerdijk 24
8094PW Hattemerbroek
Telefoon: 038 - 3764121
E-mail: info@ter-weele.nl

Kvk nummer: 08021411
BTW nummer: 116840316B01